Johan Airijoki & Malmfältens Rockklubb släpper vårdatum

Strange House är väldigt stolta över att kunna presentera stora delar av Johan Airijoki & Malmfältens Rockklubbs Vårturné. Resterande turné presenteras inom kort. 


strangehouse-poster - kopia.jpg

Efter att ha gjort några utvalda konserter i Stockholm, Växjö, Malmö och Göteborg under hösten presenterar nu Johan Airijoki en rad nya konsertdatum runt om i landet. I våras släppte Gällivaremusikern albumet En blyg viol och har byggt upp en gedigen livepublik genom sina hyllade liveframträdanden. För en tid sedan gästade Airijoki bl.a. SVT Gokväll med två låtar och nyligen bekräftades det att han är klar att spela på festivalen STHLM Americana i juni. Men innan dess åker han ut och spelar runt om i landet, med start i Åre den 25 januari.

25/1 - Åre, Rockebo
26/1- Östersund, Jazzköket
1/2 - Umeå, Droskan
2/2 - Skellefteå, Nordanåteatern
5/4 - Göteborg, Musikens Hus
6/4 - Borlänge, Broken Dreams
24/4 - Karlstad, Bar Teatral (Nöjesfabriken)
27/4 - Malmö, Babel

Mi von Ahn till Strange House

Strange House är väldigt glada över att ha kommit överens med Mi von Ahn om ett långsiktigt samarbete. 
Mi von Ahn passar in i Strange House's profil där vi vill hitta unga artister med en redan etablerad fanbase och där det finns potential att ta nästa steg. Vi ser mycket fram emot att få jobba tillsammans med Mi von Ahn som kommer att turnéra med sitt band under våren och sommaren. 

Mi von Ahn har bland annat uppmärksammats av musikjournalisten Jan Gradvall och Musikguiden i P3. Utöver det gjorde hon nyligen en turné tillsammans med Jennie Abrahamsson. 
Hennes musik har också cirkulerat på diverse spotify-listor bland dom: Best new music, Indie highlights, Women of Indie m.fl

Mi von Ahn_press01.jpg

Mi von Ahn är en singer-songrwriter med sina rötter i Umeå. Mi skapar suggestiv pop med en karg och vacker melankoli som berör på djupet. Den musikaliska upplevelsen kan liknas vid en rytmisk resa genom ett dramatiskt landskap där storslagna fjäll varvas med stillsamma sjöar.
Texterna genomsyras av det jordnära allvar som präglar hennes person. Helhetsupplevelsen blir ett nytt format där den traditionella singer-songwriter-genren möter en modern eskapism.

Välkommen till vår hemsida!

Det här är Strange Houses hemsida.
Här kommer ni kunna se när nya gig tillkommer, om vi är ute på roliga uppdrag eller kanske allmänna uppdateringar som rör vår verksamhet eller några av våra artister.

Mer löpande information finns att följa på Facebook och Instagram.