Mi von Ahn till Strange House

Strange House är väldigt glada över att ha kommit överens med Mi von Ahn om ett långsiktigt samarbete. 
Mi von Ahn passar in i Strange House's profil där vi vill hitta unga artister med en redan etablerad fanbase och där det finns potential att ta nästa steg. Vi ser mycket fram emot att få jobba tillsammans med Mi von Ahn som kommer att turnéra med sitt band under våren och sommaren. 

Mi von Ahn har bland annat uppmärksammats av musikjournalisten Jan Gradvall och Musikguiden i P3. Utöver det gjorde hon nyligen en turné tillsammans med Jennie Abrahamsson. 
Hennes musik har också cirkulerat på diverse spotify-listor bland dom: Best new music, Indie highlights, Women of Indie m.fl

Mi von Ahn_press01.jpg

Mi von Ahn är en singer-songrwriter med sina rötter i Umeå. Mi skapar suggestiv pop med en karg och vacker melankoli som berör på djupet. Den musikaliska upplevelsen kan liknas vid en rytmisk resa genom ett dramatiskt landskap där storslagna fjäll varvas med stillsamma sjöar.
Texterna genomsyras av det jordnära allvar som präglar hennes person. Helhetsupplevelsen blir ett nytt format där den traditionella singer-songwriter-genren möter en modern eskapism.