Johan Airijoki & Malmfältens Rockklubb släpper vårdatum

Strange House är väldigt stolta över att kunna presentera stora delar av Johan Airijoki & Malmfältens Rockklubbs Vårturné. Resterande turné presenteras inom kort. 


strangehouse-poster - kopia.jpg

Efter att ha gjort några utvalda konserter i Stockholm, Växjö, Malmö och Göteborg under hösten presenterar nu Johan Airijoki en rad nya konsertdatum runt om i landet. I våras släppte Gällivaremusikern albumet En blyg viol och har byggt upp en gedigen livepublik genom sina hyllade liveframträdanden. För en tid sedan gästade Airijoki bl.a. SVT Gokväll med två låtar och nyligen bekräftades det att han är klar att spela på festivalen STHLM Americana i juni. Men innan dess åker han ut och spelar runt om i landet, med start i Åre den 25 januari.

25/1 - Åre, Rockebo
26/1- Östersund, Jazzköket
1/2 - Umeå, Droskan
2/2 - Skellefteå, Nordanåteatern
5/4 - Göteborg, Musikens Hus
6/4 - Borlänge, Broken Dreams
24/4 - Karlstad, Bar Teatral (Nöjesfabriken)
27/4 - Malmö, Babel