Turnédatum:
31/10 - Hus 7, Stockholm (Officiell Releasefest tillsammans med gäster)
2/11 - Oceanen, Göteborg
7/11 - TBA
8/11 - TBA
9/11 - Kulturens Hus, Luleå
10/11 - Mannaminne, Nordingrå
15/11 - Kafé de Luxe, Växjö
16/11 - Babel, Malmö
5/12 - Slaktkyrkan, Stockholm

5/3-2020 - Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala

 Sara Parkman är en av landets mest omtyckta folkmusiker. Hon har genom åren medverkat i flertalet hyllade föreställningar däribland, ”Fäboland” och ”Matriarkerna” som hon skrev och framförde tillsammans med sin musikaliska parhäst Samantha Ohlanders. ”Matriarkerna”(2017) som också blev ett album framfördes under 3 utsålda kvällar på Södra Teatern i Stockholm under hösten 2018.

Sara Parkman är musiker, konstnär, aktivist och tonsättare. Med den svenska folkmusiken som grund har hon i sina shower, skivor och konserter arbetat med de perifera berättelserna. Traditionen är alltid utgångspunkten men som alltid omformas in i nya rum och världar.

2016 släpptes det kritikerrosade debutalbumet ”Sara Parkmans skog” där musiken beskrivs som ett lapptäcke av poesi, grusvägar, 80-talssynthtar, skogsdrömmar och flödande fioler. Skört och naket, storslaget och heligt. Det är det inre rummet som blir till allmänning.

I höst släpps "Vesper" som är Sara Parkmans andra soloalbum och denna gång öppnar upp för en vandring i de storslagna sakrala rummen. Kyrkor fyllda med kör, koraler, tvivel, fioler, vardagssånger, heligheter, prästbarnsfunderingar, anteckningar från psykologer och ångestrytmer.

Sara Parkman har också sommarpratat i P1.